عمل جراحی اسلیو ، حجم معده را به ۱۵ درصد حجم اولیه آن کاهش می دهد. این جراحی به افراد کمک می کند تا زودتر احساس سیری کنند و همچنین به میزان زیادی پرخوری را کاهش می دهد.
بعد از انجام این عمل جراحی، فرد باید محدودیت های غذایی خاصی را رعایت کرده تا بدن بتواند عملکرد خود را بهبود بخشد و خود را با حجم کوچک تر معده سازگار کند.
افرادی که جراحی اسلیو را انجام می دهند، باید تعداد وعده های غذایی خود را بیشتر و حجم آن را کمتر کنند. همچنین لازم است که این الگو را برای تمام مدت عمر ادامه دهند.
انتظاراتی که می توان از این عمل جراحی داشت به شرح زیر است:
جهت مشاهده و خرید انواع سی پی ام CPM کلیک کنید
در عمل جراحی اسلیو معده، جراح با برداشتن بخش زیادی از معده، آن را مانند آستین کوتاه می کند. این جراحی بازگشت پذیر نیست و به بیمار کمک می کند تا بتواند ۶۰ درصد یا بیشتر از اضافه وزن خود را کم کند.
با این عمل جراحی همچنین توانِ بدن برای تولید هورمون محرک گرسنگی، که هورمون گرلین ghrelin نام دارد، کاهش می یابد. این امر باعث می شود که اغلب افراد بعد از عمل جراحی کمتر احساس گرسنگی کنند.
رژیم غذایی برای عمل جراحی اسلیو به صورت چند مرحله ای طراحی شده که پیش از عمل، فرد را برای جراحی آماده کرده و بعد از آن شامل رژیم دوره نقاهت و سپس یک رژیم غذایی سالم و پایدار برای تمام مدت عمر می باشد. افرادی که به دلایلی نمی توانند این عمل را انجام دهند و یا ترجیح می دهند پیش از انجام آن از درمان های خانگی و روش های دیگر لاغری استفاده کنند نیز ممکن است علاقمند به رعایت این نوع رژیم غذایی در برنامه روزانه خود باشند.
با این حال، تحقیقاتی که در سال صورت گرفته و در مجله جراحی چاقی Obesity Surgery منتشر شده است، مبنی بر این است که عمل اسلیو معده می تواند باعث سوء تغذیه و کمبود برخی مواد غذایی مورد نیاز در بدن شود. بنابراین بهتر است که در وهله اول، فرد به جای انجام این عمل جراحی، حجم و مقدار وعده های غذایی را کمتر کرده و همچنین غذاهای سالم و کم کالری مصرف کند.
مشخصات و قیمت انواع تجهیزات زنان و زایمان
روند این چهار مرحله به گونه ای است که از مایعات صاف شده شروع شده و در نهایت به خوردن غذاهای جامدی می رسد که فرد می تواند برای تمام عمر آن را ادامه دهد. برخی از پزشکان همچنین جهت آمادگی قبل از عمل نیز، رژیم غذایی خاصی را تجویز می کنند تا میزان سلامت بدن را پیش از جراحی افزایش دهند.
معمولا مرحله اول تا یک هفته بعد از عمل ادامه می یابد در این مدت افراد باید فقط مایعات صاف شده بخورند. استفاده از مایعات بسیار کم و صاف شده را جهت جلوگیری از دهیدراته شدن کم آبی بدن توصیه می کنند. این آبرسانی سبب تسریع روند بهبود شده و علائمی چون حالت تهوع و استفراغ را نیز بر طرف می کند. با این که خوردن فقط مایعات صاف شده کار دشواری است، معمولا افراد بعد از انجام جراحی اسلیو، اشتهای چندانی برای غذا خوردن ندارند.
در این مدت باید از مصرف این خوراکی ها پرهیز کرد:
به جای آن بیماران باید مایعات صاف شده بدون شکر بنوشند علاوه بر نوشیدن روزی ۸ لیوان آب، رژیم مایعات صاف شده می تواند شامل موارد زیر باشد:
جهت مشاهده و خرید انواع اسکنر فسفرپلیت کلیک کنید
یک هفته تا ده روز پس از انجام جراحی، اغلب افراد دوباره احساس گرسنگی خواهند داشت. این مرحله از رژیم به سمت مصرف مایعات غنی تر می رود که حاوی پروتئین اند. هدف این مرحله، دریافت مواد غذایی سالم، متنوع و ضروری برای بدن و اجتناب از مصرف خوراکی های شیرین دارای شکر و خوردن غذاهایی است که ارزش غذایی پایین دارند.
پرهیز غذایی در این مرحله شامل موارد زیر است:
در مرحله دوم نیز، بیمار باید نوشیدن آب فراوان را ادامه دهد و پروتئین را به شکل پوره در رژیم خود بگنجاند. این پودر یا پوره پروتئین باید بدون شکر بوده و با مایعات کامل یا صاف شده میکس و مخلوط شود.
هدف در این مرحله مصرف ۲۰ گرم پروتئین در روز است. میزان وعده ها نیز باید محدود به نصف یک دوم فنجان در روز باشد.
این مایعاتِ بدون شکر عبارتند از:
نزدیک به پایان هفته دوم یا در آغاز هفته سوم زمان مناسبی برای شروع غذاهای غلیظ تر می باشد، اما همچنان باید از مصرف چربی و شکر پرهیز نمود. علاوه بر آنچه که پیش تر گفته شد، اکنون مصرف این خوراکی ها نیز مانعی ندارد
جهت مشاهده و خرید انواع ساکشن جراحی کلیک کنید
در طول این مرحله افراد باید روزانه ۶۰ تا ۸۰ گرم پروتئین مصرف کنند. تخم مرغ، ماست یونانی و ماهی سرشار از پروتئین هستند. برای احساس سیری و اطمینان از مصرف پروتئین کافی، بهتر است بیمار پروتئین را در بخش اول وعده غذایی میل کند هر وعده نباید بیشتر از یک دوم فنجان مایعات باشد و این بسیار ضروری است که حجم وعده ها کم باشد.
در طول این مرحله افراد قادر به دریافت غذاهای جامد پوره یا بسیار نرم هستند. همچنین باید به مصرف ۶۰ تا ۸۰ گرم پروتئین در روز و نوشیدن آب و مایعات فراوان ادامه دهند.
در این مرحله تمامی مواد غذایی را می توان به شکل پوره یا غذای کمکی کودک مصرف کرد. اما باید از مصرف این خوراکی ها پرهیز کرد:
غذاهای نرم مغذی و با پروتئین بالا می توانند به خوبی احساس سیری ایجاد کنند و روند بهبود را نیز سرعت بخشند.
موارد زیر از جمله مواد غذایی مجاز در این مرحله است:
فروش ویژه انواع بک بورد وینکل پلاس
همچنین لازم است که در این مرحله روزانه نوشیدن مخلوط مایعات پروتئینی را ادامه دهید و مصرف قهوه را نیز در صورت صلاحدید پزشک به یک تا دو فنجان در روز کاهش دهید.
حدود چهار هفته بعد از عمل، معده در وضعیت بهتری برای دریافت غذاهای جامد است کسانی که علاقه مند به انجام جراحی اسلیو معده هستند می توانند رژیم غذایی این مرحله را امتحان کنند و از طریق سازگار کردن خود با آن، تا حد قابل ملاحظه ای وزن کم کنند. در این مرحله نیز نوشیدن مخلوط مایعات پروتئینی آب گوشت و غیره و دریافت ۶۰ تا ۸۰ گرم پروتئین در طول روز ضروری است.
از نوشیدن آب و مایعات به حد کافی اطمینان حاصل کنید اما نیم ساعت پیش از غذا از خوردن مایعات خودداری کنید. مصرف مولتی ویتامین های روزانه که توسط پزشک تجویز می شوند نیز می تواند بخشی از این رژیم باشد. مصرف سه وعده غذا در روز به همراه دو میان وعده کوچک نیاز شما را برآورده می کند. باز هم تاکید می شود که باید از خوردن مواد غذایی شیرین، فرآوری شده و با فیبر پایین برای میان وعده خودداری کرد.
جهت مشاهده و خرید انواع ترالی همپر (ترالی بین) کلیک کنید
اکنون زمان مناسبی برای خوردن اغلب انواع مواد غذایی است افراد باید به خوردن غذاهایی با پروتئین بالا که در مرحله سه ذکر شد ادامه دهند.
این غذاها شامل:
از نوشیدنی های پر کالری اجتناب کنید این نوشیدنی ها نسبت به غذاهای جامد کمتر مغذی هستند و می توانند موجب سوء تغذیه شوند.
سایر خوراکی هایی که باید از مصرف آنها خودداری کرد عبارتند از:
جهت مشاهده و خرید انواع واکر پزشکی کلیک کنید
در مورد این که چه مدت بعد از عمل می توان ورزش کردن را از سر گرفت، باید با پزشک مشورت کرد ورزش منظم میتواند به کاهش وزن کمک کند و همچنین اثرات سوء و مضرات چاقی بر سلامت افراد را نیز کاهش می دهد. پس از جراحی اسلیو معده ممکن است در ابتدا کاهش وزن به آهستگی صورت گیرد، اما با گذشت یک تا دو سال فرد می تواند به وزن نرمال و سالم برسد.
چرا پرخوری به وجود می آید علل مهم برای ایجاد این حالت در افراد مختلف چیست ؟اختلالت تغذیه ای ناشی از پرخوری چگونه است چگونه می توانیم مانع زیاده خوری و اشتهای کاذب شویم استرس ،عادات غذایی مرسوم و محرومیت طولانی از غذا می توانند باعث ایجاد پرخوری شوند.
حال سوال دیگری که در ذهن خوانندگان علاقمندمطرح میشود آن است که به چه علت با پیشرفت علم و افزایش آگاهی افراد جوامع پیشرفته در زمینه علوم مختلف از جمله علم تغذیه و با توجه به آنکه اطلاعات علمی به سرعت به اقصی نقاط کشور منتقل گردیده و افراد در جریان این آگاهیها قرار میگیرند، اختلالات تغذیهای و در رأس آنها پرخوری، ریزهخواری و انباشتن معده از غذا عارضهای رو به پیشرفت بخصوص در این قبیل جوامع میباشد؟
در ریشهیابی علل پرخوری، عمدتاً به سه عامل اصلی و اساسی در بروز این عارضه پی میبریم.
فروش ویژه انواع ترالی لگن وینکل پلاس
بسیاری از مادران تصور میکنند چنانچه به کودک خود مقدار زیادی غذا بدهند گام مهمی در حفظ سلامت او برداشتهاند بعبارت دیگر باور این افراد بر آن است که کمیت غذا در برقراری سلامت کودک نقش مهمی دارد و به همین علت بشقاب طفل خود را پر از غذا میکنند و به او تکلیف مینمایند که باید بشقاب غذا را تمام کند این امر در برخی از کودکان ایجاد کم اشتهائی و عدم رغبت به مصرف غذا مینماید و در بعضی دیگر موجب برقراری عادت پرخوری میشود.
زیرا معده حالت ارتجاعی دارد و اگر معده را پر از غذا بنمائیم و اینحالت تکرار شود منجر به اشتهای کاذب و عادت به پرخوری میشود.
افرادی که از رژیمهای لاغری بسیار کم کالری پیروی میکنند.
بعلت آنکه نیازشان به مواد مغذی و عمدتاً انرژی تأمین نمیشود و بخصوص سلولهای عصبی انرژی موردنیاز خود را دریافت نمیکنند، بعد از مدتی شخص نسبت به مصرف غذا خصوصا مواد پرکالری مانند غذاهای چرب و شیرین، حریص میشود که نتیجه آن پرخوری و انباشتن معده از غذا است.
فروش ویژه انواع تجهیزات فیزیوتراپی و توانبخشی وینکل پلاس
استرس یکی از عوامل بسیار مهم در بروز پرخوری عصبی در اشخاص است.
شخصی که در معرض استرس قرار میگیرد به دنبال انصراف سازی میگردد که استرس خود را کاهش دهد و چه انصراف سازی بهتر و لذتبخشتر از غذاخوردن اشکال مهم در چنین مواردی آن است که شخص مبتلا به پرخوری عصبی، کنترلی در غذاخوردن ندارد و بیوقفه غذا میخورد.
ضمناً انتخاب غذائی صحیحی نیز ندارد و همانگونه که گفته شد، مواد غذائی دریافتی خود را از بین غذاهای پرکالری انتخاب میکند.
به طور کلی افراد پرخور بیش از حد نیاز غذا میخورند، با عجله غذا میخورند و در واقع غذا را میبلعند و بخوبی نمیجوند.
جهت مشاهده و خرید انواع لایت کیور کلیک کنید
اشکالات پرخوری
1) شخص پرخور، به کیفیت غذا توجه کافی ندارد و کمیت یا مقدار غذا برایش حائز اهمیت است و همین امر میتواند موجب بروز سوءتغذیه و عوارض بیشمار ناشی از آن بشود.
2) غذا را با عجله و بدون تأمل میخورد و در واقع غذا را میبلعد بنابراین متوجه پرخوری خود و مصرف غذا بیش از حد نیازش نمیشود.
3) بعلت خوب نجویدن غذا، اولین مرحله هضم مواد غذائی که در دهان بوسیله پیتالین یا آنزیم موجود در بزاق دهان انجام میشود صورت نمیگیرد و بر روی مواد خوراکی که بایستی در دهان و توسط دندانها خرد و تجزیه شده و با بزاق به خوبی مخلوط شوند، اعمال فوق انجام نمیگردد.
4) بعلت عجله در خوردن غذا فرصت کافی جهت ترشح شیرههای گوارشی، به دست نمیآید. شیرههای گوارشی جهت هضم مواد غذائی مصرفی و آمادهسازی آن برای جذب، ضروریست. کمبود ترشح شیرههای گوارشی باعث میشود که عمل هضم مواد غذائی در دستگاه گوارش بخوبی انجام نشود و در نتیجه اختلال در جذب مواد خوراکی دریافتی ایجاد میگردد.
نتیجه آنکه غذا بخوبی مورد استفاده سلولها واقع نشده و قسمتی از مواد خوراکی مصرفی بدون استفاده از دستگاه گوارش دفع میگردد. این امر موجب بروز کمبودهای تغذیهای، تأمین نشدن نیاز بدن نسبت به مواد مغذی و ایجاد سوء تغذیه در شخص میشود.
مشخصات و قیمت انواع یخچال و فریزر آزمایشگاهی
5) یکی از عوامل بسیار مهم در تغذیه، لذت بردن از غذای مصرفی است البته چنانچه مشخص صرفاً به لذیذ بودن و خوشمزه بودن غذا توجه کند و به خواص تغذیهای آن بیاعتنا باشد به سوی پرخوری و پیروی از عادات غذائی غلط و مضر کشیده خواهد شد و به سلامتش لطمه وارد خواهد گردید.
اما لازم است در عین حالیکه به ارزش تغذیهای و خواص مفید غذای مصرفی خود توجه نمائیم. از تغذیه خود لذت ببریم و غذا برایمان خوشمزه و اشتها برانگیز باشد.
در اینصورت علاوه علاوه بر استفاده از خواص تغذیهای غذا از نظر روانی نیز احساس رضایت و آرامش خواهیم نمود و این امر علاوه بر آنکه به حفظ سلامت روحی ما کمک میکند موجب تنظیم در ترشح شیرههای گوارشی، تنظیم متعادل حرکات دستگاه گوارش و در نتیجه هضم و جذب بهتر غذا و استفاده بیشتر سلولهای بدن از غذای مصرفی خواهد شد.
شخصی که با عجله و بدون لذت غذا میخورد، هیچگونه لذتی در مورد تغذیه خود نداشته و غذا را صرفاً به صورت اجبار و عادت میل مینماید.
قلب یکی از مهم ترین ارگان های بدن تمامی موجودات زنده است. سلامتی این عضو بسیار مهم است زیرا نقش مستقیمی بر سلامت سایر اعضای بدن دارد و بروز هر مشکلی برای آن بر باقی اندام ها اثرگذار است. دردهای قفسه سینه همگی ناشی از درد قلب نیستند و ممکن است علت دیگری داشته باشند. به همین دلیل بهتر است تا با علائم درد قلب و تفاوت آن با دیگر دردهای این ناحیه آشنا شویم و به محض اینکه احساس کردیم درد در ناحیه قفسه سینه به قلب مربوط است به پزشک مراجعه نماییم.
شما می توانید جهت خرید مکمل قلب و عروق از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .
برای بسیاری شاید پیش آمده باشد که در ناحیه قفسه سینه احساس درد یا تیر کشیدن را تجربه کرده باشند. این درد می تواند ناشی از مسائل مختلفی باشد که برخی از آنها بی اهمیت و جزئی و برخی مهم و اضطراری می باشند. علل مختلف درد در ناحیه قفسه سینه به شرح زیر می باشد:
جهت مشاهده و خرید انواع شیکر روناتور دیجیتال کلیک کنید
شما می توانید جهت خرید سافت ژل امگا ۳ ۱۰۰۰ میل آلفا ز طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .
درد در ناحیه قفسه سینه: این درد به شکل فشار، سنگینی و گرفتگی خود را نشان می دهد. ممکن است چند دقیقه طول بکشد و با به صورت متناوب باشد.
عرق سرد یا گرم: اگر دچار عرق سرد یا گرم شدید و نشانه های دیگر حمله قلبی را دارید احتمالا دچار حمله قلبی شده اید.
درد در ناحیه فک، گردن یا پشت: این درد در زنان در قسمت پایینی شکم، پایین قفسه سینه و قسمت بالای کمر و پشت نمود می یابد. در مردان، در بخش پایینی بازوی چپ بروز می یابد. گاهی نیز افراد در قسمت فک یا گردن احساس درد دارند. دردها همیشه به یک شکل نیستند. اگر درد غیر قابل توجیهی در نیم تنه بالایی بدن، گردن و فک دارید حتما به پزشک مراجعه نمایید.
سبکی سر: احساس سرگیجه و غش که گاهی به همراه تهوع است می تواند نشانه حمله قلبی باشد.
جهت مشاهده و خرید انواع سی پی ام CPM کلیک کنید
سوء هاضمه، حالت تهوع و استفراغ، تنگی نفس و خستگی، ضربان قلب غیرطبیعی، سوزش دست و پا، خمیازه کشیدن بسیار و پریشانی و گیجی از دیگر علائم حمله قلبی می باشند.
حمله قلبی : زمانی که خون در رگ لخته شود و باعث انسداد شریان تغذیه کننده عضلات قلب شود حمله قلبی رخ می دهد و باعث درد در این ناحیه می گردد.
دایسکشن آئورت: این بیماری رگ بزرگ آئورت را درگیر می کند. زمانیکه دو لایه آئورت از هم جدا می شوند خون داخل این فضا وارد می شود و حتی باعث پاره شدن آئورت می گردد.
آنژین صدری: رسوب تدریجی ذرات کلسترول و کلسیم داخل جدار عروق تغذیه کننده قلب باعث می شود خون کافی خصوصا در هنگام فعالیت به قلب نرسد و قلب درد بروز یابد.
پریکاردیت: این مشکل باعث التهاب پرده در برگیرنده قلب می گردد و باعث درد قلب خصوصا در هنگام دراز کشیدن بیمار می شود.
مشخصات و قیمت انواع کپسول اکسیژن
شما می توانید جهت خرید کپسول ژلاتینی وانا مکس نورم لایف از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .
بهتر است با دیدن علائمی همچون موارد زیر حتما به پزشک مراجعه نمایید زیرا تشخیص به موقع مشکلات قلبی می تواند فرد را از مشکلات بزرگتر و حتی مرگ نجات بخشد.
جهت مشاهده و خرید انواع شیکر روناتور دیجیتال کلیک کنید
بسیاری از انسانها چه نسل جدید و چه نسل قدیم به وسایل تکنولوژی مدرن معتاد شده اند . روشهایی که به انسان کمک میکند تا روشهای متعادلتری داشته باشند و وابسته این وسایل نباشیم .اگر دقت کنید امروزه اعتیاد به این وسایل تا حدی است که حتی در مهمانی ها نیز همدم انسانها است . دراین بخش به شما کمک میکنیم تا یاد بگیرید چگونه بطور متعادل از اینترنت و موبایل استفاده کنیم
ما واقعا از تکنولوژی سپاسگزاریم ، تکنولوژی زندگی ما را متحول کرده جهانی نو برای ما ساخته است ، می توانیم کارهای شگفت انگیزی انجام دهیم که تا چندی پیش شبیه رویا بودند ، اینترنت همیشه همراه ماست ، هرچیزی که بخواهیم را جستجو می کنیم و یاد می گیریم ، پاسخ پرسش هایمان را به راحتی در چند دقیقه پیدا می کنیم ، زندگی ما راحت تر و منظم تر شده ،حالا هم با وجود اپلیکیشن ها برای همه چیز کارمان راحت تر هم شده است .
می توانیم خرید کنیم ، از لباس و غذا گرفته تا لوازم خانه ، بازی کنیم ، ویدئو تماشا کنیم و از اخبار همه جهان آگاه باشیم ، شبکههای اجتماعی دوستان بیشماری برای ما ساخته اند دوستانی که شاید بیشتر از دوستان واقعی با آنها در ارتباط باشیم. خوب اما همه اینها هزینه ای دارد ،همه ما از چیزی رنج می بریم که به آن اوردوز اطلاعات گفته می شود !!
جهت مشاهده و خرید انواع تجهیزات دندان پزشکی و ملزومات کلیک کنید
اما چطور می توانیم اطلاعات اضافی را بدون اینکه مسایل مهم را از دست بدهیم فیلتر کنیم ؟ چطور می توانیم زندگی خود را ازحجم زیاد اپ ها و سایت ها و اطلاعاتی که روزانه به سمت ما می آیند سم زدایی کنیم ؟ و چطور می توانیم روی چیزهایی که برای ما ضروری هستند تمرکز کنیم ؟ در واقع چطور باید تعادل را برقرار کنیم ؟
چندی پیش مطلبی در این مورد خواندم که اخبارا سترس زای جهان باعث می شود تا درمورد زندگی شخصی خود احساس بدی داشته باشید، این در مورد من درست بود چرا که با خواندن این خبرها ، می خواستم کاری انجام دهم ، به دیگران اطلاع رسانی کنم و یا اینکه به فکر تثبیت موقعیت خودم می افتادم می خواستم تبدیل به کسی شوم که به این مسایل توجهی ندارد ،حس می کردم که در اینصورت آدم بی قیدی خواهم بود که به دیگران اهمیتی نمیدهد ، اما متوجه شدم کسانی که این کار را می کنند بی قید نیستند بلکه آنها میدانند چطور اطلاعات را فیلتر کنند و روی چیزهای مهم تر تمرکز کنند ، آنها یاد گرفته اند چطور در زمان حال بهترین کاری که از دستشان بر می آید را انجام دهند نه اینکه بی تفاوت باشند .
من عادت داشتم روزانه بارها فیسبوک و توییترم را چک کنم و صدای خودم را اینطور به گوش همه برسانم ، درباره همه چیز احساس نگرانی می کردم ، درباره گرم شدن هوای کره زمین ، جنگ در نقاط مختلف دنیا ، مسایل سیاسی کشورم و حتی وقایع کشورهای دیگر ، مطالبی درباره خوردن غذاهای ارگانیک ، توصیه های سلامتی و غذای سالم ، مطالب روانشناسی، مطالب علمی ، پیچیدگی های علم فیزیک و حتی نکاتی در مورد زیبایی و مد را به اشتراک می گذاشتم .تنها وقتی یک روز گوشی موبایلم را در خانه جا گذاشتم فهمیدم که چقدر از وقتم را در شبکه ای اجتماعی می گذرانم !
همچنین متوجه شدم اکثر کارهایی که در شبکه های اجتماعی انجام می دهم علی رغم اینکه صادقانه بود ، حس خوبی به من نمی داد و تنها مرا ناراحت می کرد از خودم پرسیدم آیا تنها دیدن لایک دیگران به عکس یا مطلبم مرا خوشحال می کند ؟ آیا من واقعا تغییری ایجاد می کنم ؟ آیا لزومی دارد که من همه آن اخبار را بخوانم و بدانم ؟ آیا لازم است همه آن چیزهایی که مرا ناراحت می کند را به اشتراک بگذارم ؟ پاسخ این بود: نه واقعا !! وقتی دیدم اکثر عکس هایی که دوستانم از من گرفته اند در حال کار با گوشی و لپ تاپ است فهمیدم که واقعا معتاد به اینترنت هستم و تصمیم گرفتم این را تغییر دهم و بیشتر در زمان حال زندگی کنم!!
خوب حالا برای ترک وسواس فکری ام چه کار کردم؟
1- اول از همه دیگر تا آخر شب پای لپ تاپ و گوشی ننشستم ، وقتی قبل از رفتن به رختخواب با لپ تاپ یا گوشی کار می کنید و یا تلویزیون تماشا میکنید ، در کار ملاتونین اختلال ایجاد می شود ، ملاتونین هورمون خواب است ،و این خوابیدن را سخت می کند و خواب شب را آشفته می کند. خواب برای یک جسم و ذهن سالم ضروری است .مغز شما به شدت تلاش می کند تا اطلاعات را پردازش کند و ممکن است تمام شب نتواند آرام شود خیلی خوب است اگر قبل از خواب کمی مدیتیشن کنید یا با همسرتان وقت بگذرانید تا بتوانید آرامش بیشتری کسب کنید.
جهت مشاهده و خرید انواع سی پی ام CPM کلیک کنید
2- گوشیتان را تنها در زمان های خاص و به مدت کوتاهی چک کنید . و حواستان باشد وقتی در حال صحبت با دیگران هستید این کار را نکنید ، مردم این کار را دوست ندارند چون این کار به معنی اینست که حواستان جای دیگریست .
3- وقتی آنلاین هستید هدفمند باشید ،و تنها وبسایت ها و اپ ها و شبکه های اجتماعی را با این هدف مرور کنید و اگر می خواهید خرید اینترنتی کنید بدانید که چه می خواهید ، قبل از اینکه تعداد زیادی خرید بیهوده کرده باشید .
4- آلارمی برای یادآوری زمان مورد نظر ماندن در اینترنت داشته باشید چرا که به راحتی ممکن است زمان را از یاد ببرید
5- گوشی هوشمندتان را در خانه بگذارید وقتی میخواهید با دوستان و خانواده وقت بگذرانید .وقتی گوشی همراهتان نباشد وسوسه چک کردن گوشی در هر 5 دقیقه نیز ا ز بین می رود
6- اپهای شبکه های اجتماعی را از گوشیتان پاک کنید . اینطوری از شر یادآوری های مکرر آنها برای لایک کردن خلاص می شوید
7- چیزی که بهره وری مرا بیشتر می کند نوشتن لیستی از کارهایی است که باید انجام دهم و انجام تک تک آنهاست . با لیست کارها کار من پشت کامپیوتر مثمر ثمرتر می شود .اینطوری دیگر از زیر کار در نمی روم و وقت تلف نمی کنم و یک عالمه مطلبی که مورد نیاز نیست را نمی خوانم !! من نیاز دارم تا روی زندگی ام متمرکز شوم و درحال کار روی این موضوع هستم .من نیاز دارم جوری زندگی کنم که بتوانم به آن افتخار کنم ،با تمرکز روی چیزهایی که برایم مهم هستند! همچنین سعی کردم تا هر روز کار جالبی انجام دهم مثلا پختن غذاهای خوب و انجام کارهایی که دوست دارم د رکنار دوستانم ، کارهایی که قبلا برای آنها اصلا وقت نداشتم .بدون وسواس تکنولوژیکی من زمان بیشتری دارم و شادتر هستم.
جهت مشاهده و خرید انواع شیکر روناتور دیجیتال کلیک کنید
حقیقت اینست که ما نمی توانیم به تنهایی جهان را تغییر دهیم اما می توانیم زندگی خود را تغییر دهیم و بوسیله آن الهام بخش دیگران برای تغییر باشم .ما باید از اطلاعات و تکنولوژی برای پیشرفت استفاده کنیم اما نباید اجازه دهیم که تمام زندگی ما را به خود اختصاص دهد . ما باید در زمان حال زندگی کنیم ، چرا که این حال است که وقتی گذشت دیگر هرگز باز نمی گردد .
تعداد اندکی از مردم از شنیدن اینکه کاهش وزن در پاییز و هنگامی که به سمت فصل سرما و زمستان میرویم نسبتا دشوار است، و همین کاهش وزن در بهار نسبتا آسان است، متعجب میشوند. این کندی کاهش وزن فقط به دلیل روز شکرگذاری، کریسمس، سال جدید و … نیست!
بدن ما هنگامی که در راه رسیدن به فصل زمستان است تغییرات متابولیسم خاصی از خود بروز میدهد و سپس در جریان ورود به سال جدید برخی از این تغییرات دستخوش تحول میشوند. خواب زمستانی یکی از نمونههای باستانی این تغییر و تحولات است، اما نوسانات فصلی متابولیسم منحصرا به انسانها ختم نمیشود و سهم گستره عظیمی از پستانداران در آب و هوای معتدل میباشد.
اما آنچه برای اغلب ما بسیار شگفتآور است این واقعیت میباشد که نوسانات مشابه در مصرف انرژی و ذخیره آن بستگی به چرخه شبانهروزی داشته، بعلاوه این نوسانات چنان قوی هستند که حتی در برخی موارد از برنامه غذایی معمول که مظنون اصلیست نیز مهمترند، میزان کربوهیدرات، چربی و پروتئین موجود در برنامه غذایی، که عموما آماج توصیههای مربوط به کاهش وزن قرار میگیرند.
سالها پیش یک تیم تحقیقاتی آزمایشاتی را انجام داد تا دریابند که آیا الگوهای منظم شبانهروزی که به بافتهای چربی انسان متصل باشد وجود دارد یا خیر. در این مورد خاص، آنها میخواستند که دریابند که آیا ژنها با متابولیسم کورتیزون که چنین نظمی را در بافتهای چربی به نمایش میگذارند، ارتباطی دارند؟
فروش ویژه انواع بک بورد وینکل پلاس
کورتیزول گاهی هورمون پیکار یا پرواز خوانده میشود، همچنین نقش مهمی در اضافه وزن ایفا میکند. به طور قطع دانشمندان هم نظمی در سلولهای زنان و مردان یافتند و هم این نظم را در سلولهای چربی زیر پوست (زیر پوستی) و هم اطراف شکم (ذخیره احشایی) مشاهده نمودند که انباشتگی و نوسانات موجود در ریتم شبانهروزی در ژنهای بافت چربی احشایی بیشتر به چشم میخورد.
با این وجود الگوی دیگری که در تنظیم کورتیزول موثر است، استرس است. استرس در اضافه وزن افرادی که تحت استرس متوسط اما مزمن هستند، استرسی که با دیابت در ارتباط است، موثر است. در شرایط معمول، بدن تمایل دارد در طی عدم فعالیت یا ساعات رکود، استراحتی داشته باشد، چرخه خواب ما، که در آن زمان میزان کورتیزول در خون افزایش مییابد.
استرس متوسط میتواند تا میزان اندکی موجب افزایش glucocorticoid روزانه شود، با این وجود میتواند نحوه پاسخ بافتهای گیرنده را متحول سازد. در یک مدل جانوری، در جانوران سالم پس از چندین روز تزریق گلوکوکورتیکوئید، کاهش وزن غدد فوق کلیوی و غده تیموس، عضو تخصصی در سیستم ایمنی بدن مشاهده شد، که در نهایت فرسودگی غدد فوق کلیوی، عدم فعالیت سیستم ایمنی و افزایش میزان انسولین را در بر داشت.
این امر شبیه به مراحل اولیه سندرم متابولیک به نظر میرسد همانطوری که جانوران تلاش میکردند تا میزان قند مازادی که در بدنشان از طریق گلوکوکورتیکوئید آزاد شده بود را تنظیم نمایند. در جانوران مبتلا به دیابت، میزان انسولین به طرز مهیجی با ادامه چالش گلوکوکورتیکوئید افت میکرد، این بدان معنا بود که توانایی تنظیم قند خون نیز کاهش مییافت. از طرف دیگر، جذب مواد غذایی و میزان تریگلیسرید خون در جانوران مبتلا به دیابت در مقایسه با گروه کنترل افزایش مییافت.
در این مدل قرار گرفتن در معرض سرمای سخت، تاثیر مشابهی همچون دریافت گلوکوکورتیکوئید دارد از جمله این تاثیرات میتوان به توقف ریتم شبانهروزی ناشی از کاهش گلوکوکورتیکوئد در طی ساعات استراحت اشاره کرد. بر اساس مشاهدات محققان “مطالعات بر روی انسان حاکی از آن است که استرس مزمن نوسانات ریتم شبانهروزی کورتیزول را یکنواخت ساخته یعنی به صورت ممتد افزایش داده و میزان اوج آنرا کاهش میدهد؛ در افرادی که از میزان بالایی استرس رنج میبردند در ناحیه شکم دچار چاقی شده، با ازدیاد انسولین یعنی افزایش قند خون و بیماری فشار خون مواجه بودند.
با توجه به شواهد فوقالذکر، انجام اقداماتی آسان از قبیل فعالیتهای ورزشی و تنظیم وعده غذایی نقش مهمی در سلامت و وزن بدن ایفا میکند. سطح گرسنگی، توانایی خلاص شدن از شر کالریهای مواد غذایی و میزان پاسخهای متابولیک از قبیل سوخت و ساز کالریهای مازاد، همگی به میزان استرس و تنظیم فعالیتهای روزانه بستگی دارد.
جهت مشاهده و خرید انواع ترالی پانسمان کلیک کنید
دهههاست اثبات شده است که ترکیبات نخستین وعده غذایی در روز (صبحانه) پاسخ بدن به جذب مواد غذایی دریافتی در طول روز را مشخص میکند. نخوردن صبحانه، به عنوان مثال به بدن میگوید که باید مصرف انرژی را کاهش داده و آن را برای رویارویی با شرایط قحطی ذخیره نماید.
خوردن کربوهیدراتهای تصفیه شده و قند موجب آزادسازی انسولین شده که متابولیسم چربی را مسدود میسازد، پس بدنتان را مجبور کنید تا برای کسب انرژی بر نشاستههای حیوانی تکیه کند و با فراز و نشیبهای قند خون کنار بیاید. صبحانه پروتئینی شامل چربی یا کربوهیدراتها تمایل دارند تا انرژی را خارج و یا حفظ کنند که با عنوان انعطاف متابولیسمی شناخته میشود، یعنی توانایی مهار گلوکز یا ذخیره چربی به عنوان سوخت در مواقع لزوم.
بهترین مثال برای درک زمانبندی وعده غذایی، با چندین آزمایش که اخیرا با استفاده از مدلهای جانوری صورت پذیرفته مشخص میشود. موشها و موشهای صحرایی نسبت به میزان چربی در وعدههای غذاییشان بسیار حساس هستند، زیرا وعدههای غذایی طبیعی آنها بسیار کم چرب است.
بر خلاف انسان، هر دو نوع جانور کم وبیش در تمام مدت بیداری مشغول خوردن هستند. وعدههای غذایی کم چرب و پر چرب در دوره ۱۲ ساعته برنامه غذایی آنها گنجانده شد تا تاثیرات محدود جذب غذا و مصرف انرژی مشخص شود. تحت این شرایط جانور عموما میزان مصرف و سوخت و ساز را برای حفظ تعادل و پارامترهای متابولیسم در سطح طبیعی نگه میدارد. تغذیه جانوران با وعدههای پر چرب در ابتدای روز، انعطاف متابولیسمی را دگرگون نمیساخت.
با این وجود همان وعده غذایی پرچرب در انتهای زمان بیداری به جانور داده شد و منجر به اضافه وزن، چاقی مفرط، عدم تحمل گلوکز، ازدیاد انسولین، ازدیاد تریگلیسرید و ازدیاد چربی خون گردید که نیرویی فراتر از مجموع کالریها و کالریهای ناشی از چربی داشت. عمده شگفتی ناشی از نتایج متضاد با مفروضات معمول بود: ما گزارش کردیم که تغذیه با غذاهای پر چرب در گذار از زمان خواب تا بیداری برای انعطاف متابولیسمی بسیار مهم به نظر میرسد در حالی که این امر با انطباق وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات به تعویق میافتاد.
جهت مشاهده و خرید انواع دستگاه اکوکاردیوگرافی کلیک کنید
از طرف دیگر تغذیه با مواد غذایی مملو از کربوهیدرات در ابتدای زمان بیداری به طرز شگفتآوری انعطافپذیری متابولیسم که برای واکنش به وعده غذایی پر چرب در انتهای روز لازم است را تخریب میکند. به عبارت دیگر صبحانه استاندارد امریکاییها یعنی غلات گندمی شیرین یا دیگر محصولات تصفیه شده که سرشار از کربوهیدراتهاست، توانایی بدن را برای سوخت و ساز صحیح و کامل چربیهایی که در انتهای روز مصرف میکنیم از بین میبرد.
تحقیقات دیگری در این زمینه به نتایج مشابهی دست یافت. بار دیگر نیز موشها مدل آزمایشگاهی بودند، محققان دریافتند که برنامه غذایی مملو از چربی در صورتی که فراتر از حد اشتها میل شود موجب اضافه وزن و تغییرات مرتبط با آن گشته اما در صورتی که محدود به زمان خاصی گردد چنین تغییراتی را پدید نمیآورد. محدود کردن زمان تغذیه منجر به حصول نتایج دلخواه میگردد و نه محدود کردن کالری یا چربی.
محدود نمودن زمان تغذیه، راهنمای زمان بوده و ساعت شبانهروزی را تنظیم میکند و در نهایت منجر به سلامت بهتر میشود. با همین روش سادهی تنظیم زمان، در زمان مقرر چربی فراوانی در برنامه غذایی جانورانی که به طور طبیعی چربی مصرف نمیکنند گنجانده شد اما متابولیسم شبانهروزی آنها منظم و مانع از چاقی آنها شد.
برخی از آزمایشات بالینی اخیر اثبات میکند که یافتههای بدست آمده از مدلهای جانوری برای انسان نیز کاربرد دارد و افزایش مصرف پروتئین در وعده صبحانه میتواند بسیار مفید واقع شود. به عنوان نمونه در مواردی که دختران جوان صبحانه را از وعدههای غذایی خود حذف نمودند به اضافه وزن یا چاقی مفرط دچار شدهاند و در مقایسه افرادی که صبحانهای مملو از پروتئین میخورند با افرادی که وعده صبحانه را حذف میکنند، در گروه اول کنترل بهتر اشتها، جذب متعادل مواد غذایی و کاهش میل به میانوعدههای بعداز ظهر مشاهده شده است اگرچه در این مطالعه کوتاه (یک هفتهای) تغییری در مجموع جذب انرژی مشاهده نشد.
در مطالعهای دیگر که بر روی بزرگسالان مبتلا به اضافه وزن و چاقی مفرط صورت پذیرفت، مشخص شد که هم صبحانهای که با میزان اندکی کربوهیدرات و هم صبحانهای سرشار از پروتئین بعلاوه کربوهیدرات، به طور چشمگیری در طی ۱۶ هفته درصورتی که با کاهش جذب انرژی همراه گردد، منجر به کاهش وزن میگردد.
فروش ویژه انواع تجهیزات فیزیوتراپی و توانبخشی وینکل پلاس
پس از آنکه دوره رژیم غذایی پایان یافت، روند خوردن شرکتکنندگان تا ۱۶ هفته آتی نیز پیگیری شد. آنچه در این مدل مشهود بود، بازگشت معنیدار وزن آن دسته از شرکت کنندگانی بود که صبحانهای با میزان اندک کربوهیدرات مصرف میکردند در مقایسه با شرکت کنندگانی که صبحانهشان تلفیقی از پروتئین بعلاوه کربوهیدرات بود.
این یافته نباید هیچکس را شگفتزده نماید زیرا اضافه کردن پروتئین به الگوی وعدههای غذایی معمول بسیار آسانتر از کاهش میزان کربوهیدرات مصرفی است. پیروی از برنامههای غذایی که اندکی کربوهیدرات در آن گنجانده شده باشد، تمایل افراد را به بازگشت برنامه غذایی متعارف و سابق خود تقویت میکند. افرادی که میزان پروتئین مصرفی خود را افزایش میدهند و در همین راستا دیگر عادتهای غذایی خود را تغییر میدهند، ادامه روند و پیروی از برنامه غذایی جدید برایشان آسانتر خواهد بود.
با این وجود در تحقیقی دیگر که منحصر به زنانی که از اضافه وزن و چاقی مفرط رنج میبردند میشد، دریافتند که در برنامههای غذایی با کالری محدود نتایج چشمگیرتری در پایان ۱۲ هفته در زنانی که حجم زیادی صبحانه میخوردند در مقایسه با زنانی که وعدههای شام حجیمتری داشتند، مشاهده شد.
بارها و بارها اثبات شده که خوردن صبحانه، علیالخصوص صبحانهای مملو از پروتئین بسیار مفیدتر از حذف صبحانه یا خوردن صبحانهایست که از کربوهیدراتها تهیه شده باشد. تغییرات در ترکیب برنامه غذایی حول محور نقش پروتئین میچرخد تا چربی زیرا در واقع چربیها تا حدودی نقشی خنثی در این میان ایفا میکنند.
مطابق با عنوان، محدود کردن کربوهیدرات در برنامه غذایی و گنجاندن چربیهای اشباع نشده یا پروتئین هر دو به نسبت مساوی به کاهش چربیها و بهبود چربی خون منجر میگردد. عمده تفاوت این است که در افرادی که مبتلا به اضافه وزن یا چاقی مفرط هستند در مقابل افرادی که لاغر هستند وزن متعادلی دارند، چربی قدرت اشباع شدگی کمتری نسبت پروتئین در فرد پدید میآورد.
در صورتی که عادت به انجام فعالیتهای ورزشی دارید، مصرف چربی فراوان دال بر برنامه غذایی نامرغوب نیست، مصرف چربی در سنین بالای ۶۰ سال ذاتا تهدیدی برای سلامت فرد محسوب نمیشود.
مشخصات و قیمت انواع صندلی کرنرسیت
کافیست به خاطر داشته باشید که آنچه در وعده صبحانه میل میکنید تعیین کننده حفظ توانایی انعطاف متابولیسم بدن شما در طول روز خواهد بود. صبحانهای که محتوی چربی باشد تمایلی به مداخله و سوزاندن چربیهای موجود در بدن نشان نمیدهد و ترجیحا به ذخیره آن در بدن کمک میکند، صبحانه ای متشکل از کربوهیدراتها نیز همینطور و اما پروتیئن فوقالعادهترین ترازوی تنظیم اینهاست.
تفاوتی ندارد که بر روی موشها یا انسان آزمایش شوند، آنچه حائز اهمیت است تنظیم زمان وعدههای غذاییست. خوردن مواد غذایی در وعده صبحانه و مواد غذایی کمتر در هنگام عصر منجر به کنترل بهتر اشتها میشود و عملکرد متابولیسم را همراه با کنترل وزن بهبود میبخشد. خوردن پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتری در وعده صبحانه، منجر به انعطاف بیشتر متابولیسم در طول روز خواهد شد.
صبحانه استاندارد امریکاییها غلات گندمی شیرین که سرد سرو میشود، انتخابی ضعیف برای کنترل اشتها، میزان انرژی و وزن بدن است. در این نما چربیها عواملی کاملا خنثی هستند، اگرچه به طور قطع میتوان آنها را جایگزین خوبی برای کربوهیدراتها در نظر گرفت به ویژه در مواردی که پروتئین زیادی مصرف شود. این مثل قدیمی توصیهای مفید به نظر میرسد: صبحانه را همانند یک شاه میل کنید، ناهار را به مانند یک شاهزاده و شام را همچون یک گدا. اما توصیهای بهتر از این، تغییر زمانبندی و حجم وعدههای غذاییست!